-->

Light Stories

Incercam să explic cuiva cine sunt.

Cine e Lorena Dumitrașcu.

Am să restrâng multitudinea de răspunsuri la două “păi, e aia care iubește să creeze fotografii și să danseze”. Și-a găsit esența. Povestea cu “Piatra Recunoștinței” o știți… pastrezi piatra cu tine în buzunar tot timpul și spui pentru ce ești recunoscător. Eu păstrez cuvintele acestea cu mine tot timpul și spun pentru ce sunt recunoscătoare și încep așa…

- Sunt recunoscătoare pentru existența sublimului și a simplitații in oameni.

“Dear Lorena, Your work and style are incredible!!! A pleasure to follow. You deserve my compliments!! I hope we’ll work once together.”

“…trebuie să recunosc că nu mi se întampla prea des să descopar persoane cu adevărat fascinante prin ceea ce fac aici pe facebook. Ești de poveste, credeam că femeile care par desprinse din film sunt menite să rămână doar în virtual. Ai reușit să surprinzi în fotografia ta stări, emoții, idei, ceea ce caut și eu la rândul meu. Sincere felicitări pentru momentele pe care le afișezi pe profil, ai un stil foarte frumos de a vedea viața, idealist. Mult succes în continuare, faci lumea un loc mai plăcut.”

“Lorena, îmi plac lucrările tale prin simplitatea cu care e redată complexitatea personajului în portret… starea e una de încordare atunci când privești spre imagine, chiar dacă aparent personajul tău ne privește cu o oarecare detașare, îi simt fiecare mușchi încordat al trupului care se concentrează spre gest. Îmi place.”

“Ai talent și ochiul bine format, cred că reușesti să vezi ce alți oameni nu reușesc, captezi pe lentila mister și te apreciez.”

“Trăiri în alb și negru. O poveste în imagini.”

“Tu, cel care privești, ești liber să simți!”

“Lorena Dumitrașcu este un amalgam efervescent de culori, nuanțe și emoții.”

“So proud of you and your new webpage! Your creative and so so talented! An inspiration Lorena Dumitrașcu.”

“You’re impressive dear Lorena!!! Such an imagination!”